>patlıcan salatası

>

Etimekleri bölerek borcama yaydım ama servisi kolay olsun diye bir daha bütün koymayı düşünüyorum. Patlıcanlar küp küp doğranarak tuzlu suya ıslandı. suyu alındıktan sonra kızartıldı ve kağıt havlu üzerine koyularak fazla yağı alındı. iki domates rendelendi, 3 kaşık zeytinyağ, 1 yemek kaşığı sirke ve tuz ile karıştırılarak etimeklerin üzerine döküldü. üzerine sarımsaklı yoğurt eklendi. közlenmil kırmızı biberler dilimlenerek üzeri süzlendi, aralara kekik ve kırmızı biber ilave edilerek süslendi afiyet olsun netten aldım teşekkür ediyorum

Reklamlar
Bu yazı Uncategorized içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s