>Değişik Tatlar

>

Egeden acı ot (tilkişen yada sarmaşık olarak da anılıyor) kavurması
Otlar elle tek tek ayıklanıyor, sert yerleri atılıyor, zeytinyağda soğan kavruluyor, kırmızı biber, acı ot eklenerek çok karıştırılmadan, tahta kaşıkla kavruluyor, üzerine sarımsaklı yoğurt ve kırmızı biber ilave ediliyor, son derece sağlıklı bir yiyecek, doğal ortamda yetişiyor.
Kavrulmuş ota yumurta kırılarak da yenilebilir.


Güneyden humus
Haşlanmış nohutlar blenderda ezilerek, tahin sarımsak ve limon ekleniyor, tabağa alınarak sumak serpiliyor, üzerine kızdırılmış yağ dökülüyor ve maydanozla süsleniyor…
Afiyet olsun…

Reklamlar
Bu yazı Uncategorized içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

4 Responses to >Değişik Tatlar

  1. Anonymous dedi ki:

    >zamanlamam yanlış olmuş…aç karnına bunları görmek:))ellerine sağlık…cayna

  2. inci çiçeği dedi ki:

    >hımmm evt keşke yemekten sonra baksaydın canım ::))

  3. Zehra Demet dedi ki:

    >Canim cok istah acici gorunuyor ellerine saglik. Bence icine birazda kimyon koymak gerekiyor,ayrica tadinada bakmam lazim buradan olmuyor. sevgiler

  4. inci çiçeği dedi ki:

    >evt kimyonda yakışır arkadaşım, gel de yapalım tadına bakalım canım arkadaşım, sevgiler:)

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s